Boerderij 't Geertje

Geertjes Halloween

Dit weekend vieren we halloween op 't Geertje. Kom je zaterdag 28 of zondag 29 oktober mee griezelen?


Griezelstudio

In de griezelstudio maakt een professionele fotografe (vandaag een heks) een mooie griezelfoto van jullie en graai in de griezelmand voor wat lekkers. Komen jullie ook verkleed?
€ 3,50 voor de fotoafdruk
van 11 tot 16 uur


schminken

Wat wil je vandaag zijn? Heks, pompoen, een monster? Of gewoon een lieve vlinder. Zeg het maar en dan zorgen we daarvoor.
€ 4,50
 

halloween pompoen

In de geitenschuur hebben we weer onze creatieve pompoenenhoek uitgestald waar je je eigen pompoen nóg mooier kan maken met verf of door er een mooi figuur in te snijden.

€ 7,50 per pompoen
van 11 tot 16 uur


pompoen speurtocht

Verken het erf en ga op zoek naar diertjes die zich heel graag verstoppen in een pompoen. Heb je goed je best gedaan? Dan krijg je uiteraard een kleine beloning.
€ 4,- per gezin
van 10 tot 17 uur


overige activiteiten

Natuurlijk is er nog veel meer te doen op de boerderij als marshmallows roosteren, ponyritje maken, geitjes voeren, spelen in stro en de speeltuin en dieren aaien. Ons restaurant en Landwinkel zijn open met o.a. onze biologogische producten van de boerderij. 
van 10 tot 17 uur.
 

  • Alle activiteiten zijn op inloop en hoef je dan ook niet voor aan te melden.
  • De meeste activiteiten zijn overdekt en regen hoeft een leuk bezoek aan de boerderij dan ook zeker niet in de weg te zitten.