Boerderij 't Geertje

missie en visie

missie

In onze winkel verkopen wij de (h)eerlijkste producten, van ons eigen vee en van andere kleinschalige bedrijven uit de buurt en elders uit Nederland. 

Ook willen wij mensen in contact brengen met alle landbouwdieren. Waar komt ons eten vandaan? Vroeger, was spelen op de boerderij vanzelfsprekend. Er was altijd wel iemand in de familie- of vriendenkring met een boerderij. Tegenwoordig is dit niet meer zo. Boerderijen hebben meestal veel dieren van hetzelfde soort. Maar ’t Geertje heeft net als een boerderij van vroeger alle landbouwdieren kleinschalig en zijn toegankelijk voor iedereen. 

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen dit te laten beleven. Door de laagdrempeligheid en variatie in activiteiten die wij aanbieden, is onze doelgroep heel breed. Jong en oud en mensen in allerlei groepsformaties kunnen bij ons terecht. 

visie 

Visie van ’t Geertje is zoveel mogelijk te boeren in de kringloop van de natuur. Als de bodem, de lucht en de dieren gezond zijn, leveren zij ons de beste producten op. Wij houden de dieren dan ook biologisch en gaan er zelfs nog een stapje verder in. Dit doen wij onder ons eigen label: natuurlijk boeren

Daarbij willen wij graag het platteland met de stad verbinden. Mensen de gelegenheid geven om te zien en te leren waar ons voedsel vandaan komt en te genieten van het mooie polderlandschap en haar geschiedenis.

Om het ondernemersbelang en onze visie niet in de weg te zitten, werken wij samen met stichting De Groene Ontmoeting .