Boerderij 't Geertje

familiebedrijf

’t Geertje is een echt familiebedrijf. Toen Hein en Mien de boerderij runden, droegen alle kinderen hun steentje bij in het werk.

Zo nu ook de kinderen van Ada en Wim. Zij hebben 4 kinderen. Eline, Rick, Willeke en Marleen. De twee jongste kinderen werken fulltime op de boerderij. Marleen en haar man Richard (ook werkzaam op ’t Geertje) zullen de boerderij in de toekomst overnemen. Eline doet op de achtergrond mee als het gaat om meedenken en grafische vormgeving. En Rick heeft lange tijd meegedraaid op de boerderij en is nu zijn eigen Geertjes Hoeve begonnen in Haarzuilens: www.geertjeshoeve.nl  Hij is nog steeds nauw betrokken bij 't Geertje.

Naast de familie hebben wij ook nog een groot aantal (ongeveer 30 ) enthousiaste personeelsleden om ons team compleet te maken. En zij helpen ons met het maken van de kaas en de zuivel, de verkoop in de winkel, het restaurant, het bedienen van alle groepen, het verzorgen en melken  van de dieren, landwerk  en al het andere wat erbij komt kijken om een multifunctioneel agrarische boerderij zoals het onze te kunnen runnen.