Boerderij 't Geertje

teamdag

Op zoek naar een activiteit of uitgebreid programma met je collega's? Wij bieden veel variatie in activiteiten op een unieke locatie. Gezellig, actief, educatief, met lunch/borrel of diner, in combinatie met een vergadering. Er is in alle seizoenen heel veel mogelijk. En vergeet tijdens jullie teamuitje ook zeker niet even langs onze geiten, koeien en varkens te gaan. Zij zijn jaarrond voor iedereen toegankelijk.
 

groepsmaaltijden

Wij bieden verschillende groepsmaaltijden aan. Lunchen met pannenkoeken of broodjes van de warme bakker met beleg uit onze Landwinkel.
Lekker informeel bbq-en met vlees van onze boerderij en lekkere salades. Of genieten van Geertjes buffet.

Zie hier voor meer informatie.

groepsmaaltijden

 

activiteiten

We hebben verschillende activiteiten, voor ieder wat wils. Workshop kaas maken of klomp schilderen. Educatieve rondleiding. Lekker actief met sport en spel, stronkengolf of roeipuzzeltocht. Genieten vanaf het water met de rondvaart boot. De natuur in, de outdoor escaperoom of het hilarische GekkigGeit 88.

Zie hier voor meer informatie.

groepsactiviteiten


borrel

Sluit de dag af met een gezellige borrel.

Wij  verzorgen graag borrelplateau’s met o.a. onze eigen biologische kaas en worst en andere snacks uit onze Landwinkel. Bitterballen, bier en wijn behoren ook tot de mogelijkheden.

 

 


Stel een leuk programma samen. Komen jullie er niet uit of willen jullie het net even anders? Wij denken graag met jullie mee.