Boerderij 't Geertje

Geertjes Sinterklaas weekend


aankomst Sinterklaas en zijn Pieten

Zaterdag 25 november rond 11.00 uur komen Sinterklaas en zijn Pieten aan per boot . We zingen ze toe op de kade. Ook zal er een foto moment zijn!


Varen met Sinterklaas en zijn Pieten

Met de Meervaarder krijg je de gelegenheid om met Sint en de Pieten te varen op de boot. Boek je kaartje van tevoren bij rondvaart Zoetermeer.

kaartje boeken


bezoek Pieten

Zowel zaterdag als zondag zijn de Pieten bij ons op bezoek en klimmen en klauteren ze met de kinderen op de boerderij. Ook zullen we verschillende keren de Pietendans met ze doen en delen ze hun favoriete snoepgoed uit.
 

speculaas versieren

Zaterdag en zondag kun je bij ons speculaas versieren op de creazolder. Dit is op inloop tussen 11 en 16 uur en kost € 4,00 p.p.


andere activiteiten

Natuurlijk kun je ook dit weekend glijden door de schoorsteen, lopen over het dak, klimmen en klauteren door de strobaan, marshmallows roosteren, ponyritjes maken en geiten voeren. Deze activiteiten kunnen de hele winter periode, 7 dagen in de week.


restaurant en Landwinkel

Het restaurant en onze landwinkel zijn zaterdag geopend van 10 tot 17 uur en zondag van 11 tot 17 uur. In ons restaurant kun je o.a. ook Sinterklaaspakketjes kopen. 

Sinterklaas pakketten