Boerderij 't Geertje

kerst activiteiten

In de winter en in de kerstperiode zijn er extra activiteiten voor kinderen.

 

spelen in het stro

In de lente en zomer staan er lammetjes. Maar in de herfst en de winter is het een stroparadijs voor kinderen. Lekker ravotten in het stro, hoe leuk!

Kinderen kunnen hier gratis spelen onder uw begeleiding!

 

Geertjes wintertafereeltjes

Zien jullie het huisje in de speeltuin? Neem maar is een kijkje, daar slaapt de Kerstman. En die rendier daar, die wil misschien wel een liedje voor je zingen. Net als de Kerstman bij de koeien, die kan ook goed zingen!
En zo zijn er overal op de boerderij gezellige winter- en kersttafereeltjes te bekijken!

 

Speel de Kerstman

Heb je je wel eens afgevraagd hoe met kerstcadeautjes bij de kachel komen? Dat doet de kerstman. Hij gooit de cadeautjes door de schoorsteen of glijdt er zelfs doorheen. 
Wij hebben een dak met schoorsteen waar je overheen kunnen lopen om cadeautjes door de schoorsteen te gooien. En we hebben zelfs een openhaard waar je doorheen kunnen glijden. Probeer het maar en wie weet kun je later bij de Kerstman werken!

 

kerstspeurtocht

Vanaf 10 december kun je dagelijks de kerstspeurtocht doen. De speurtocht laat je allemaal kleine opdrachten uitvoeren op het erf. Heb je je best gedaan? Dan kun je iets leuks grabbelen in het restaurant.

Kosten: € 5,- plus € 1,- per extra kind.

 

Marshmallows

Elke dag brandt het vuurtje voor de marshmallows. Gezellig en ook nog eens heel lekker. Maar let op, houdt de marshmallows echt boven het vuur. Doe je ze in het vuurtje, is het nog steeds gezellig maar niet meer zo lekker.

€ 1,- per marshmallow, te koop in het restaurant of op drukke dagen bij het buitenkraampje.

 

geiten voeren

Jullie vinden snoepjes vast lekker, geiten vinden het zeker lekker maar wel hun eigen geitensnoepjes, geitenbix. En die mogen jullie aan ze geven. 

€ 1,- per bakje bix, te koop in de winkel en het restaurant en op drukke dagen bij het buitenkraampje.

 

ponyritjes

Wil je een ritje maken op de pony? Dat kan tot 12 jaar. Elke dag lopen de pony's ritjes en mag je bij ze op de rug. In het weekend en in vakanties lopen ze vanaf 11 uur. Doordeweeks lopen ze vanaf ongeveer 15.15 uur als de ponymeiden uit school komen. en misschien lopen ze ook in de ochtend, maar dat is een verrassing!

€ 1,50 per ritje, te koop in de winkel en het restaurant en op drukke dagen bij het buitenkraampje.