Boerderij 't Geertje

punten van aandacht
 

 • plan je bezoek
  Wil je met een klas komen? Laat het ons weten en kies één van de programma's op de pagina 'scholen'. Het kan namelijk heel druk zijn met zowel scholen als met gewone bezoekers. Onverwachtse bezoeken van scholen zijn daarom niet wenselijk.
   
 • begeleiding
  Wij sturen het programma aan en jullie gaan dat met de kinderen doen. Wij verwachten dan ook een actieve houding van de begeleiding. Maak van tevoren groepjes met een verantwoordelijke begeleider.
   
 • de tijden
  De boerderij gaat pas 10 uur open voor publiek. Daarvoor zijn we nog druk bezig met de verzorging van de dieren. Om onze medewerkers goed en snel hun werk te laten doen zijn scholen daarom vanaf 10 uur welkom.

  De eindtijd horende bij de programma's is ook echt de eindtijd, hier eindigt dan het bezoek. Scholen nemen namelijk veel gezelligheid maar ook veel drukte met zich mee. Om ook onze andere bezoekers een kans te geven van de boerderij en de dieren te genieten is het belangrijk dat de scholen zich aan het programma houden. Binnen alle programma's is er ook zeker  genoeg tijd om met de dieren te zijn!
   
 • parkeren
  De plekken op het terrein van de boerderij zelf zijn beperkt en reserveren wij zoveel mogelijk voor onze winkelklanten. Scholen kunnen de auto's parkeren boven op de brug einde Aziëweg. (als je voor de boerderij staat rechts)
  Via het voetpad kun je vanaf die parkeerplek in 2 minuten langs de paarden- en varkenswei naar de boerderij lopen.
   
 • met de bus
  Komen jullie met de bus? Voor bussen is onze boerderij bereikbaar via Zoetermeer. Navigeer naar de Aziéweg. Einde Aziëweg kan de bus voor de brug links parkeren. De kinderen kunnen in 2 minuten via het voetpad naar de boerderij lopen. Het is niet de bedoeling dat de bus doorrijdt de brug over.
   
 • eigen consumpties
  Eigen consumpties zijn niet toegestaan, ook niet voor de begeleiding. De boerderij wordt niet gesubsidieerd of gesponsord. Wij moeten het echt hebben van wat er op de boerderij wordt besteed.
   
 • betalen
  Graag de rekening die ochtend contant of per pin betalen in het restaurant.
   

terug naar scholen / programma's