Boerderij 't Geertje

foto- stempelspeurtocht

Naast 't Geertje ligt het prielenbos. Dit bos staat er niet zomaar. De kringloop van de natuur heeft hier alles mee te maken. Wij doen ook mee in deze kringloop. Het bodemleven zorgt voor gezonde grond, die zorgt ervoor dat plantjes groeien, dit wordt gegeten door dieren (en door ons) en vervolgens bemesten wij weer de grond (voedsel voor het boedemleven) Met deze speurtocht stempel je deze kringloop rond.

duur: ongeveer 1,5 uur
kosten: € 7,50 per groep plus € 5,- borg.

Foto's laten zien welke kant je op moet lopen. Maar let op want onderweg zijn kluisjes verstopt. Door het beantwoorden van de juiste vraag krijg je de code en kun je de kluisjes openen. In de kluisjes zitten de stempels verstopt.
Ook zijn er extra weetjes en opdrachten.

De speurtocht loopt over de route van de wandeltocht 'de polderkringloop' en gaat langs 3 van de 5 wilgenkunstwerken. de krulwilg, de boot en het labyrint. Dit maakt de speurtocht extra leuk.
 

Tip: neem een picknick mand mee en maak er echt een uitje van. Je kan de speurtocht ook nog combineren met een bezoekje aan het strand. Na dit bezoekje moet je dan nog 1 kluisje openen.