Boerderij 't Geertje

de polderkringloop

Duur: 1,5 á 2 uur.
prijs: kaart € 2,-
         gids € 100,-
         speurtocht € 7,50
 

de Polderkringloop

De Polderkringloop is een prachtige wandelroute van 4 km en start bij 't Geertje. Vanaf 't Geertje loop je over de Geuzenbrug, door het prielenbos, langs de polder, door de polder en via het park eindig je weer op 't Geertje

De wandelroute vertelt het verhaal van de kringloop van de natuur en de invloed van de mens hiervan. Ook wordt de geschiedenis van de omgeving verteld. De levens grote kunstwerken (ontworpen en gemaakt door gevlochten met wilgentakken versterken dit verhaal, de beleving. De kunstwerken zijn ontworpen en gemaakt door kunstenares Ludy Feyen.

De route is leuk voor jong en oud. Voor kinderen hebben wij een foto- stempelspeurtocht te koop. Aan de hand van foto's worden zij door de route geleid. Ondertussen moeten zij vragen beantwoorden om kastjes op de route te kunnen openen en op die manier stempels te verzamelen. Spelenderwijs komen zij achter de kringloop van de natuur.

Het is mogelijk om met een gids op pad te gaan. Zij vertelt net even het extra over het gebied waar je doorheen loopt. En zo staat jullie een boeiende en mooie tocht te wachten.

Zie ook de website polderkringloop.nl


terug naar groepsactiviteiten