Boerderij 't Geertje

wildpluk pad

Naast 't Geertje loopt het avonturenpad van 1,2 km. door het park. Op deze route groeien ook heel veel plantjes die lekker smaken in de kruidenboter, soep, salade en in de thee.

Ga op pad met de wildplukkaart met wildpluk tips, eetbare plantjes, groeiplek op de route en recepten, te koop in onze winkel en restaurant voor € 5,- (inclusief toegang tot het avonturenpad) + € 1,- borg voor de schaar. Je kunt uiteraard ook zelf een bakje en schaar meenemen.

Het wildplukpad is geschikt voor volwassenen of met wat oudere kinderen die het leuk vinden om met plantjes bezig te zijn. Ben je met jonge kinderen? Dan is het leuk om gewoon het avonturenpad te lopen. € 0,50 per persoon, muntjes te koop in de winkel en het restaurant.


wildpluk borrel

Maak je eigen kruidenboter en hou een borrel in het park.

Je gaat op pad met een stukje gezouten boter en alles wat je nodig hebt om kruidenboter te maken, stokbrood, sap, nog wat lekkere knabbeltjes en de wildplukkaart met de route (1,2 km)

Als je de plantjes verzameld hebt maak je in het park je kruidenboter en geniet je meteen van de borrel.
Tip: neem een picknickkleed mee.

Een super leuk uitje met een vriend(in), als romantische date of met wat oudere kinderen die het leuk vinden om met plantjes bezig te zijn.

€ 12,50 per volwassene
€ 7,50 per kind (t/m 12 jaar)
+ € 5,- voor de wildplukkaart  en € 5,- borg.

Graag minimaal een dag van tevoren reserveren en anders even bellen met 071 5802642.

reserveren wildplukborrel