Boerderij 't Geertje

14 februari valentijnsdag

Wie zit er in je hart? Je moeder, kind, buurvrouw, vriend, vriendin, tante, oma..... Vandaag is een mooie dag om diegene even in het zonnetje te zetten. We kunnen niet zoveel op bezoek op het moment, veel mensen zijn alleen. Maar als wij een pakketje liefde langsbrengen zijn jullie toch even heel dicht bij elkaar. Natuurlijk kun je ook een kaart met handgeschreven persoonlijke tekst toevoegen.
 

bezorgen of halen

Bestellen voor bezorging is niet meer mogelijk voor 14 februari. Zelf halen kan natuurlijk wel. Persoonlijk het pakket afleveren is uiteindelijk nog het allerleukst! De pakketten kunnen we klaarzetten vanaf vrijdag 12 februari.


Valentijnspakketten

Hieronder staan 5 pakketten waaruit je kan kiezen voor bezorging. (Eventuele aanpassingen zijn mogelijk) Wil je het pakket afhalen? Dan is er nog veel meer keus. Kies iets leuks uit in de winkel zelf of kijk even bij de algemene pakketten voor meer mogelijkheden.


Of kom eens langs in onze winkel

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze landwinkel. Naast deze pakketten hebben wij nog veel meer leuke cadeaupakketten vanaf € 10,-

Onze landwinkel is 7 dagen in de week geopend!

 

Fijne Valentijn allemaal!