Boerderij 't Geertje

Sinterklaasfeest

25 november 2017

25 en 26 november vieren wij het Sinterklaasfeest op het Geertje.

aankomst Sinterklaas

Zaterdag 25 november rond 13.30 uur komt Sinterklaas met zijn Pieten aan per boot. Op de dijk verwelkomen wij hen uiteraard met luidkeels gezang.


activiteiten

Het hele Sinterklaasweekend zijn er zwarte Pieten en verschilende activiteiten. 

 • speculaaspop / koek versieren
  zaterdag en zondag kun je tussen 11 en 16 uur aanschuiven om de mooiste en lekkerste koek te versieren!
  kosten: € 3,-
   
 • sinterklaas speurtocht
  Over de hele boerderij zijn bordjes verstopt met Sint, Piet, cadeautjes..... en wat hoort er nog meer bij Sinterklaas en zwarte Piet?
  Ga deze allemaal maar eens vinden en dan is er iets lekkers na afloop. ( maximaal 5 kindjes)
  kosten: € 2,50
   
 • zwarte Pieten
  Zwarte Pieten op het dak en door de schoorsteen heen, hoe doen ze dat toch? De hele winter kun je net als Piet over het dak lopen en klimmen en klauteren door het stro. Maar deze zaterdag en zondag zijn er Pieten om dat samen met hen te doen.
   
 • Met Sint en Piet op de boot
  Jullie krijgen de unieke kans om een half uurtje te varen op de fluisterboot 'de Meervaarder' met Sint en zijn Pieten. (er is dan geen speciale aankomst voor Sinterklaas maar hij is dan dus wel op de boot aanwezig)
  Op de boot wordt vrolijk gezongen maar er zijn ook spannende dingen gaande.
  kosten: € 4,- per persoon / kind
  bestel hier vast je kaartje om zeker te zijn van een plekje en voor de vaartijden zaterdag en zondag zie rondvaartzoetermeer.nl

 

Uiteraard lopen ook onze pony's hun ritjes, hebben de geitjes altijd trek in  lekkere snoepjes en kun je het hele weekend marshmallows roosteren boven het vuurtje. 
kosten: € 1,- per activiteit

Ons restaurant is op zaterdag geopend van 10 uur tot 17 uur en op zondag voor 11 uur tot 17 uur voor een lekkere pannenkoek, tosti, te drinken of wat lekkers voor de nodige energie voor een dag vol vertier.

< Agenda overzicht