Boerderij 't Geertje

Love & Marriage Fair

7 oktober 2017

Ga je trouwen, wil je trouwen of vind je het gewoon leuk om inspiratie op te doen voor de perfecte trouwdag. Welkom bij love en marriage Fair 2017

Zijn jullie nog op zoek naar de ingrdiënten voor jullie trouwdag? Kom op 7 oktober naar 't Geertje want misschien vinden jullie hier wel alles wat je nodig hebt voor het organiseren van jullie bruiloft.

De fair is van 17.00 tot 21.30 uur.
 

wat kun je verwachten?

Breng een bezoek aan onze landelijk look trouwevents en vind een diversiteit aan trouwspecialisten die jullie wensen kunnen vervullen. laat je informeren over de nieuwste trends in de trouwwereld en krijg tips & adviezen van professionals. Van trouwjurken tot maatpakken en van muziek tot weddingplanners.


kinderen welkom

Kinderen zijn ook van harte welkom. Zij kunnen knutselen of zich laten schminken. Kunnen jullie op je gemak een kijkje nemen in de "trouwwereld". ;)


life muziek en hapjes en drankjes

Voor extra sfeer wordt de toon gezet door life muziek en de hapjes en drankjes worden tegen betaling verzorgd door 't Geertje.

Tot ziens bij de boerderij love & marriage Fair


programma en stands

19.30 en 20.30 uur: trouwshow

stands:

Er zijn 20 stands met alles wat je voor je bruiloft nodig hebt: bruidsjurken, pakken, bruidstaarten, sieraden, bloemen, fotografie, film, bedankjes etc.

 

< Agenda overzicht