Boerderij 't Geertje

 

 

Beleef het feest met je eigen gezin en spreek niet af met anderen.

Sinterklaasfeest

Sinterklaas is weer in het land en dat vieren wij 7 dagen in de week. 


Sinterklaasspeurtocht

Creatieve Piet heeft hele mooie Sinterklaasbordjes gemaakt. Maar ja Verstop Piet heeft ze allemaal verstopt. Kunnen jullie ze vinden? Uiteindelijk komt er een woord uit. En met dit woord verdien je een stempel en een cadeautje. Met de speurtocht kom je ook langs onderstaande activiteiten.

Het duurt ongeveer een uur. En om het niet te druk te laten worden vragen we jullie het bezoek aan de boerderij niet veel langer te laten duren. 

Kosten: € 5,- plus € 2,50 voor elk extra kind.

 

strobaan

Piet is handig en atletisch. Train je skills in de strobaan. Kruip door de buis, klauter omhoog en glij van de balen af. Is dat gelukt?
(door de verwachtte drukte in het weekend is de strobaan dan waarschijnlijk dicht ivm corona)


daklopen

Loop over het dak en gooi de cadeautjes door de schoorsteen. Lukt het zelfs al zonder hulp? (door de verwachtte drukte in het weekend is het daklopen dan waarschijnlijk dicht ivm corona)


Pietjes tellen

In ons oude veekarretje hebben we heeeeel veel Pietjes verstopt. Kijk maar eens door het gaatje. Hoeveel Pietjes zijn het. Kun je ze tellen?


Sinterklaas huisje

Het schijnt dat Sinterklaas hier wel eens komt slapen. Is hij vannacht misschien ook geweest? Kun je dat zien?


Geertje To Go

Ons restaurant is gesloten maar we hebben wel Geertje to go met pannenkoeken, broodjes, drankjes en lekkernijen. (eigen eten en drinken niet toegestaan)


Geertjes Landwinkel

In onze Landwinkel verkopen wij heel veel lekkere dingen als gevulde speculaas, luxe chocolade letters, chocopepernoten, Sinterklaas pakketten ons eigen kaas en heeel veel anders lekkers.
Tip: wil je iemand verrassen met een Sinterklaaspakket? Dat hebben wij. Zie ook  Sinterklaas pakketten

 

En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. We kunnen dit feest zo vieren als we ons aan de 1,5 meter regel houden, drukte mijden en niet afspreken in groepjes.